Rondreizen


Highlights Noord-India

Deze unieke rondreis laat in 12 dagen de highlights van Noord-India zien. Dit is een unieke mix van tempels, forten,natuur, oude steden en nieuwe steden. U begint in Delhi waar u midden in de moderne stad eeuwenoude bezienswaardigheden gaat bekijken. Dan naar Jaipur voor het enorme fort. Verder naar Ranthambore om tijgers te spotten. Uiteraard bezoekt u ook Agra, om de majestueuze Taj Mahal in al zijn pracht te bewonderen. Ook de wereldberoemde tempels van Varanassi en de heilige rivier de Ganges ontbreken niet op deze unieke rondreis

Highlights Rajasthan

Deze schitterende reis begint ook in Delhi, waar we de unieke eeuwenoude bezienswaardigheden in deze miljoenenstad gaan bekijken. Vandaar gaan we verder naar Mandawa, nu een slaperig stadje, maar honderden jaren geleden een handelspost op de beroemde zijderoute. De rijke kooplieden lieten hun Haveli’s (grote huizen) schitterend beschilderen en deze huizen kan je nog steeds bekijken. De forten van Bikaner en Jodphur en de schitterende tempels van Ranakpur ontbreken niet. Tijdens deze reis heeft u een koninklijke overnachting en we sluiten spectaculair af met een bezoek aan het mooiste gebouw ter wereld, de Taj Mahal!

Orissa rondreis

Dit is een reis die u naar de meest bijzondere gebieden van India brengt, namelijk Orissa. Deze staat is met name bekend vanwege de vele kleurrijke stammen die in dit gebied wonen. We beginnen in de wereldstad Calcutta, voormalig hoofdstad van India alwaar een stadstour gaan doen om de bezienswaardigheden van deze stad te bekijken. Daarna nemen we het vliegtuig naar Bhubaneswar. Via de unieke Chariot of the Sun God gaan we naar het meer van Chilila waar we te zien krijgen hoe vissersboten gemaakt worden. Hoogtepunten van deze reis zijn de bezoeken aan de kleurrijke weekmarkten van de Dokra, de Dongriya Kondh, de Bonda’s, de Paraja’s, de Dhuruba en Tibetaanse stammen. Dit is een unieke reis die u in contact brengt met de unieke stammen van Orissa.

Dit zijn voorbeeldreizen om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is in India. Deze reizen zijn helemaal aan te passen, of bijvoorbeeld te verlengen met een aantal dagen strand in Goa, of misschien een extra safari erbij? Alles is mogelijk! Wilt u een complete maatwerkreis gemaakt voor uw wensen en budget? Kijk dan onder het kopje “maatwerk” in de menubalk.

In het kader aan de rechterkant van deze pagina kunt u meer informatie vinden over deze fantastische reizen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.