Maatwerkreizen


Uitleg maatwerk

Bij onze maatwerkreizen geeft u aan waar uw interesses naar uit gaan, wat u wilt zien/doen en wat voor kwaliteit hotels of lodges u wenst. Uiteraard informeren wij u over de vele mogelijkheden. Alles wordt volledig voor u op maat gemaakt en dat vaak voor een prijs die kan concurreren met een groepsreis! Kijk rustig eens onze voorbeeld rondreizen door om leuke ideeën op te doen. Tevens vermelden wij hieronder een klein overzicht van de vele mogelijkheden in India.

Parken/safari’s

India is een enorm land met heel veel schitterende parken. De bekendste is natuurlijk Ranthambore waar je een grote kans hebt om tijgers te zien. Gir is al minder bekend, dit is de enige plek ter wereld waar je Perzische leeuwen kan zien. Maar er zijn nog veel meer bijzondere parken waar je antilopen, olifanten, beren, jakhalzen, luipaarden en zelfs witte krokodillen kan zien.

Bezienswaardigheden

Geen land ter wereld heeft zo enorm veel bezienswaardigheden als India. De Taj Mahal is natuurlijk de bekendste, maar de forten van Jodhpur, Jaipur en andere steden zijn fascinerende toonbeelden van de rijkdom en macht van de Maharadja’s. Van de kust tot in de Himalaya, overal vindt je oude tempels, soms zelfs diep in de grond gebouwd zoals in Gujarat. Of direct aan het strand, zoals in Mahabalipuram. Elke stad en elk dorpje, overal vindt je gebouwen en ruïnes die de lange, bewogen geschiedenis van India illustreren. Plekken zoals Lothal, waar meer dan 5000 jaar geleden al handel met de hele klassieke wereld gedreven werd. India is uniek.

Naast bovenstaande bezienswaardigheden zijn er ook nog tal van andere bezienswaardigheden. Zoals de diverse Nederlandse, Engelse en Portugese forten. De kloosters in de Himalaya, de Tibetaanse tempels en nog veel meer!

To do

Tijger safari’s, leeuwen safari’s, een miljoenenstad bezoeken, de zoutvlaktes bekijken, aan het strand relaxen, slenteren door eeuwenoude tempelcomplexen, heerlijk Indiaas eten, de pracht en praal van de enorme paleizen zien, het dak van de wereld bekijken, met een bootje op de Ganges de zon op zien gaan, slapen in een Maharadja kamer, alles is mogelijk in Incredible India!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw onvergetelijke maatwerkreis!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.