Rondreizen


Culturele rondreis

De culturele rondreis richt zich met name op de “Cultural Triangle”, waar u de oude koningssteden Pollonuruwa en Anaradaphura bezoekt. In Sigiriya gaat u de leeuwenrots beklimmen en u verwonderen over de schitterende, meer dan duizend jaar oude, fresco’s. Ook het legendarische Nederlandse fort van Galle staat op de agenda. Geniet van de oude winkeltjes en gebouwen die in het fort staan. Uiteraard bezoekt u ook één van de beroemste parken van Sri Lanka, Udawalawa, waar u olifanten kunt zien baden. Deze reis eindigt met een paar dagen relaxen op een schitterend strand.

Safari rondreis

De safari rondreis richt zich met name op de uitbundige natuur van Sri Lanka. Deze reis is uniek omdat u niet alleen op land safari gaat, maar ook op boot safari om het grootste dier dat op op aarde leeft te zien: de Blauwe Vinvis. Daarnaast gaat u luipaarden spotten in Yala, olifanten zien in Udawalawe, bijzondere vogels in Sinharaja regenwoud. Afkoelen doet u op de hoogvlakte Horton Plains. U bezoekt ook nog de koningsstad Pollonaruwa. Na deze belevenissen kunt u een paar dagen uitrusten op een heerlijk strand.

Highlights rondreis

Bijna alle hoogtepunten van Sri Lanka in een drie weekse reis. Uw reis is een combinatie van de culturele en safari rondreis met een aantal unieke extra’s. Klik op de button “Highlights rondreis” om meer te weten te komen over deze unieke ervaring.

Uiteraard zijn al deze reizen naar wens te verlengen, zo kunt u nog wat langer relaxen op het strand, of wellicht nog een extra safari maken. Wilt u een complete maatwerkreis? Kijk dan onder het kopje “maatwerk” in de menubalk.

In het kader aan de rechterkant van deze pagina kunt u meer informatie vinden over deze fantastische reizen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.